Contul meu | Cont nou | Intrebari frecvente | Cum comand | Termeni si conditii | Contact

Cum comand

Va rugam sa va creati cont nou dand click pe link-ul Cont nou.

Asigurati-va ca ati completat datele dvs., corect in campurile specifice acestor informatii.

Dupa ce ati validat contul, va puteti loga si comanda caricatura pe care o doriti.

Intrati pe tipul de caricatura pe care doriti sa-l comandati si dati click pe butonul de comanda. Veti fi redirectionat/a catre pagina de comada unde in prima faza va trebui sa uploadati fotografia persoanei careia doriti sa-i facem caricatura si o scurta descriere despre persoana respectiva.

Va rugam sa ne furnizati o fotografie cat mai clara, iar informatiile pe care le funizati sa fie cat mai explicite. Exemplu: Caricatura sportiva: "este fan clubul sportiv X, ii place sa joace fotbal, as vrea ca in caricatura sa apara imbracat in culorile clubului X" .

Pentru a finaliza comanda trebuie sa bifati ca ati cititi si sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui site. Plata pentru caricatura comandata se face online, cu cardul, prin sistemul de plati online GECAD.

Introduceti datele dvs, cerute in modulul de comanda. Atentie!!! Datele furnizate trebuie sa fie reale.

In pasul urmator, introduceti datele cerute de sistemul de plata. Informatiile pe care le furnizati sunt securizate. Ele nu vor fi utilizate sau transmise catre alti terti.

Dupa ce ati finalizat plata, veti primi statusul comenzii.

Termenul de executie a unei caricaturi este maximum 5 zile lucratoare de la data efectuarii platii.

Atentie!!! In cazul in care constatam ca fotografia sau informatiile furnizate nu pot fi folosite pentru executarea caricaturii in termeni calitativi corespunzatori, va vom contacta pentru a inlocui fie fotografia, fie pentru a furniza mai multe informatii despre caricatura pe care o doriti.
Vrei sa stii cum lucram?
Vezi toate
Cele mai noi felicitari
De Paste
De Paste
De Paste
De Paste