Contul meu | Cont nou | Intrebari frecvente | Cum comand | Termeni si conditii | Contact

Intrebari frecvente

1. Pot comanda mai multe caricaturi o data?
Puteti comanda un singur tip de caricatura per sesiune. In cazul in care, dupa ce ati finalizat prima comanda, doriti sa mai comandati inca una, va puteti intoarce in meniul caricaturii de unde puteti alege caricatura pe care doriti sa o comandati.

2. Cum uploadez fotografia dupa care vreau sa mi se realizeze caricatura?
Dupa ce v-ati logat in cont si ati ales caricatura pe care doriti sa o comandati, in pagina de comanda aveti campul "Upload foto". Dati click pe butonul upload, alegeti fotografia pe care doriti sa o trimiteti si confirmati. Va rugam sa va asigurati ca fotografia este in format JPG, nu depaseste 1MB, iar dimensiunile sa fie de maximum 800x800 pixeli. Pentru o caricatura de o calitate optima va rugam sa trimiteti o fotografie cat mai clara.

3. Cum imi deschid cont?
Va rugam sa intrati in sectiunea Cont nou ce se afla in meniul din dreapta-sus al paginii. Va rugam sa furnizati date reale.

4. Cum platesc?
Plata caricaturilor comandate se face online, cu cardul, prin sistemul securizat de plati online GECAD.

5. Cum pot intra in posesia caricaturii?
Dupa ce ati lansat comanda si ati primit un status, comanda va fi in procesare timp de maximum 5 zile lucratoare de la data lansarii comenzii. In momentul in care aceasta este gata, ea va fi incarcata in contul dvs, de unde o puteti downloada in calculatorul dvs apasand pe butonul "Download". Caricatura va fi livrata numai in format electronic. Pentru printarea ei va rugam sa cititi punctul 6.

6. Cum pot printa caricatura?
Dupa ce ati downloadat caricatura din contul dvs in calculator, o puteti printa la o imprimanta normala sau transfera pe USB sau CD si printa la un centru specializat.

7. Daca nu imi place cum a iesit, pot returna caricatura initiala si pot cere alta in schimb?
Caricaturile realizate sunt interpretarea artistului. Acesta va tine cont de fotografia si informatiile pe care le dati dvs in momentul lansarii comenzii. In cazul in care nu sunteti multumit de interpretarea artistului, caricatura nu se va putea returna. Numai in cazul in care constatam ca elemente din informatiile furnizate la lansarea comenzii nu au fost introduse in caricatura, atunci vom lua in considerare realizarea unei alte caricaturi.
Vrei sa stii cum lucram?
Vezi toate
Cele mai noi felicitari
De Paste
De Paste
De Paste
De Paste