Contul meu | Cont nou | Intrebari frecvente | Cum comand | Termeni si conditii | Contact

Termeni si conditii

Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor termeni si conditii si tuturor legilor aplicabile.

IMPORTANT! VA RUGAM SA CITITI URMATORII TERMENI SI CONDITII INAINTE DE A FOLOSI WEBSITE-UL !

Uzina de Net detine si opereaza website-ul caricaturi.felicitari.com. Puteti sa folositi acest site si serviciile lui, numai respectand termenii si conditiile mentionate in aceasta pagina. Uzina de Net, operatorul acestui website, isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile, oricand doreste si considera necesar, fara a notifica in prealabil utilizatorii sai. Va rugam sa vizitati frecvent aceasta pagina pentru a putea fi la curent cu termenii si conditiile aplicate de operator. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui website, va rugam sa nu vizitati acest website.

Acceptand acesti termeni si conditii, certificati ca aveti cel putin 18 ani impliniti. Puteti folosi acest site si daca aveti mai putin de 18 ani, insa nu veti putea folosi serviciile acestui site, adica sa comandati caricaturi si sa efectuati plati online, fara acordul expres si supervizarea unui parinte.

Utilizarea serviciilor site-ului
Toate datele de inregistrare si facturare trebuie sa fie reale.
Va rugam sa nu divulgati datele de logare ale contului dvs de pe acest site. Sunteti direct responsabil/a pentru mentinerea confidentialitatii numelui de user si parolei cu care v-ati inregistrat pe acest site si al/a tuturor activitatilor pe care le efectuati folosind datele de identificare. Confirmand comanda pe care o efectuati pe acest site, la sfarsitul procedurii de comanda, sunteti de acord sa platiti pentru comanda lansata si astfel sistemul securizat de plata online sa extraga automat de pe cardul dvs. suma corespunzatoare comenzii lansate. Uzina de Net, operatorul site-ului caricaturi.felicitari.com isi rezerva dreptul de a refuza o comanda, de a inchide un cont sau de a anula o comanda.

Caricaturile furnizate in urma comenzii dvs, prin serviciul de comanda al caricaturi.felicitari.com, sunt interpretarea exclusiva a autorului caricaturii si ele nu pot fi refuzate de catre cumparator. Utilizatorul care face comanda trebuie sa se asigure ca a furnizat toate materialele necesare procesarii comenzii si efectuarii caricaturii. In cazul in care consideram ca materialele furnizate nu corespund cerintelor artistului, avem dreptul de a cere utilizatorului sa schimbe sau sa furnizeze alte materiale, cu scopul de a furniza, la final, un produs la o calitate optima.
Caricaturile au un termen de excutie de maximum 5 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.
Caricaturile sunt in format electronic si sunt incarcate in contul dvs de utilizator de unde le puteti descarca oricand.
Caricaturile incarcate in contul dvs de utlizator vor fi disponibile in contul dvs timp de 30 de zile de la data incarcarii acestora in cont. Daca nu ati reusit sa descarcati caricatura in termenul de 30 de zile, ne puteti contacta la adresa: contact_caricaturi@felicitari.com.

Caricaturi.felicitari.com furnizeaza caricaturile numai in format electronic, acestea putand fi imprimate ulterior de beneficiarul caricaturii, la centrele de imprimare specializate. Caricatura in format electronic va fi realizata la 300dpi, calitate optima pentru imprimare pe suport de hartie.

Caricaturi.felicitari.com nu isi asuma responsabilitatea pentru calitatea proasta a imprimarii caricaturii, datorate calitatii proaste a materialelor de printare folosite.

Securitatea site-ului
Este interzis sa violati securitatea acestui site. Violarea securitarii sistemului sau retelei, poate duce spre actiuni penale din partea operatorului acestui website. Incercarea de a viola baza de date a acestui site va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

Site Content
Tot continutul acestui site este proprietatea Uzina de Net si este protejat de legea copyright-ului conform legislatiei din Romania. Nu aveti dreptul de a copia si folosi sub niciun scop si niciun pretext continutul de pe acest site, fara aprobarea in prealabil a detinatorului site-ului. Orice incercare de a incalca acest aspect, va atrage dupa sine consecinte legale.

General
Acesti termeni si conditii reprezinta acordul intre dvs si site-ul caricaturi.felicitari.com.
Website-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru probleme directe, incidentale, de consecinta, indirecte sau punitive care pot aparea in urma utilizarii acestui site si serviciilor acestuia.

Vrei sa stii cum lucram?
Vezi toate
Cele mai noi felicitari
De Paste
De Paste
De Paste
De Paste